Word actief binnen de cabine-afdeling van FNV Bondgenoten!

Word actief binnen de cabine-afdeling van FNV Bondgenoten!

Nu het ledenaantal flink toeneemt, neemt het werk voor de actieve leden ook toe. Er komen dagelijks tientallen e-mails van leden binnen die beantwoord moeten worden, extra overleg wordt gevoerd over actualiteiten en de onderwerpen die jullie aandragen, beleid moet worden uitgestippeld. Er wordt geflyerd voor het Crew Center, nieuwsartikelen moeten worden geschreven en de website moet worden beheerd. We doen dit graag en met de overtuiging dat we wat kunnen betekenen voor het cabinepersoneel waartoe wij zelf ook allemaal behoren.

Om al die taken goed te kunnen blijven uitvoeren, kunnen we versterking goed gebruiken. Daarom zoeken we collega’s die zich actief willen inzetten om de cabine-afdeling van FNV Bondgenoten tot een succes te maken. Op die manier heb je nóg meer invloed op zaken die voor jou persoonlijk en voor het gehele cabinecorps van belang zijn. Juist deze beginfase is een bijzonder interessante tijd waarin ontzettend veel gebeurt en je mee kunt helpen de FNV cabine-afdeling op de kaart te zetten.

Met nadruk willen we ook 1- en 2-banders vragen zich aan te melden, zodat de groep actieve leden een goede afspiegeling vormt van het cabinepersoneel. Alle hulp is welkom. Stuur voor meer informatie een e-mail aan   en we nemen contact met je op.

Redactie Cabin Pressure.