Vacature: Voorlicht(st)er voor basiscursussen KLM Cabinepersoneel.

Vanaf oktober 2006 gaat FNV Bondgenoten starten met voorlichtings presentaties voor cursisten van KLM- basiscursussen, onze nieuwe collega’s. Doel is het werven van leden.

Onze actieve leden Annetje Koreman, Rik Butje en Esther Klasens hebben samen met FNV-bestuurder Ruth Bijl de presentatie samengesteld en vormgegeven en gaan de bijeenkomsten ook verzorgen. Ze zullen ongeveer een half uur duren en vinden plaats rond het middaguur in gebouw 107 op Schiphol-Oost.

Wij zijn op zoek naar collega’s, het liefst 1- en 2-banders, die zich hiervoor op vrijwillige basis willen inzetten. Dat kan net zo vaak gebeuren als je zelf wilt. Vervoerskosten worden uiteraard vergoed.

De belangrijkste motivatie is natuurlijk je enthousiasme. Daarmee wil je je inzetten om toekomstige collega’s te overtuigen van het belang om lid te worden van de cabine afdeling van FNV Bondgenoten. Daarnaast zijn goede verbale eigenschappen een pré en vind je het leuk om voor een groep te staan.

Voel je je aangesproken door deze oproep en lijkt het je leuk om je in een enthousiast team sterk te maken voor je eigen arbeidsvoorwaarden en die van je (toekomstige) collega’s? Kruip dan in de pen en reageer! Aanmelden kun je doen via

Tot ziens!

Redactie Cabin Pressure.