Introductieaanbieding lidmaatschap

Word nu óók lid!

INTRODUCTIEAANBIEDING: DE EERSTE 6 MAANDEN LIDMAATSCHAP VOOR SLECHTS €25,-!

Zoals je misschien al hebt gehoord of gelezen, is FNV Bondgenoten inmiddels door de KLM erkend als CAO-partner voor het KLM-cabinepersoneel. Veel collega's hebben zich in de afgelopen maanden al aangesloten bij de KLM-cabineafdeling van FNV Bondgenoten. Dankzij hun steun kunnen we nu beginnen met het echte vakbondswerk. We zijn ons aan het opmaken voor de CAO-onderhandelingen die binnenkort van start gaan en de Groepscommissie- en Ondernemingsraadverkiezingen. Maar we willen graag groeien om krachtig te kunnen optreden als het gaat om de arbeidsvoorwaarden en de omstandigheden waaronder je werkt. Ongeacht je functie of tewerkstellingspercentage.

We weten dat veel cabinecollega's zich tot nu toe afwachtend opstelden. Niet geheel onbegrijpelijk omdat we nog geen erkenning hadden. Nu die erkenning er is, hopen we dat je ons helpt de KLM-cabineafdeling van FNV Bondgenoten te laten groeien tot een belangrijke partij in het overleg met de KLM. Er zijn nog veel zaken die gerepareerd en goed geregeld moeten worden. Bij veel andere beroepsgroepen heeft FNV Bondgenoten zich al bewezen, nu ook snel bij het cabinepersoneel.

Dit alleen al is voldoende reden om lid te worden van FNV Bondgenoten. Met je lidmaatschap bewijs je jezelf en je collega's een grote dienst.

Als dank voor je steun betaal je de eerste zes maanden slechts €25 contributie. Daarna betaal je de gewone contributie.

Aanmelden kan via het online aanmeldingsformulier of via 0900-9690 (lokaal tarief). Vermeld bij "Werkgever" duidelijk KLM Cabine

Redactie Cabin Pressure