Gratis Belastingservice en -advies bij FNV Bondgenoten, overal in Nederland!

Je belastingaangifte doen is tijdrovend en ingewikkeld. Maar als lid van FNV Bondgenoten behoort deze bezigheid tot het verleden. Onze belastingdeskundigen helpen je gratis en geven je het beste advies.

In de piekperiode van februari tot en met april 2007 kunnen leden van FNV Bondgenoten op 500(!) invulservicepunten in het land terecht voor hulp bij het invullen van hun belastingaangifte. Er is altijd wel een adres bij jou in de buurt, dus maak gebruik van deze gratis voorziening! De actuele adressen van de invulservicepunten zijn eenvoudig te vinden op de belastingpagina van FNV Bondgenoten. Ook kun je hier lezen wat je mee moet nemen als je de aangifte door FNV Bondgenoten laat verzorgen.

Circa 5000 goed opgeleide vrijwilligers vullen samen per jaar ruim 250.000 aangiftebiljetten voor FNV leden en hun partners in. Daarmee is de FNV al veertig jaar de grootste belastingadviseur van Nederland. Duizenden FNV-leden zetten zich ieder jaar weer in voor deze zeer gewaardeerde service. Zij krijgen hiervoor speciale training in de meest recente belastingwetgeving, zodat jij als lid geen cent teveel belasting betaalt. Doe hiermee je voordeel!

Redactie Cabin Pressure.