HELP!

Wie wil ons tijdens de verkiezingscampagne voor Ondernemingsraad en Groepscommissie helpen bij het promoten van de collega’s die zich namens de KLM-Cabineafdeling van FNV Bondgenoten kandidaat hebben gesteld?

Van 12 t/m 25 april staan we in het Bemanningencentrum met een verkiezingsstand die van 7.00 uur tot 19.00 uur met twee personen bemand moet worden. We zijn inmiddels al met een flink aantal actieve leden, maar we vliegen tussendoor ook allemaal en/of hebben nog andere taken binnen de vakbond. Daarom roepen we iedereen op die in deze periode een paar uurtjes ter beschikking heeft ons te helpen FNV Bondgenoten enkele zetels te bemachtigen in OR en GC.
Je zult altijd samen met een ervaren collega/kaderlid in de stand aanwezig zijn. Het wordt een professionele campagne en we hebben in alle opzichten wat te bieden! Dus als je óók wilt dat de KLM Cabineafdeling van FNV Bondgenoten straks goed vertegenwoordigd is, aarzel dan niet en meld je aan op . Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Het campagneteam