Stevige positie voor FNV Bondgenoten in Ondernemingsraad en Groepscommissie 31 !

stand_fnv_bmc1Vandaag is de uitslag bekend geworden van de verkiezingen voor de Ondernemingsraad en Groepscommissie 31. Hierbij kunnen we jullie verheugd meedelen dat onze inzet zich heeft vertaald in klinkende munt! In de Ondernemingsraad hebben we 2 van de 8 cabinezetels weten te bemachtigen. In Groepscommissie 31 gaan er van de 20 zetels 4 naar de KLM Cabine afdeling van FNV Bondgenoten!

Dat betekent dat we 25% van de stemmen veroverd hebben in de OR en 20% van de stemmen in de Groepscommissie. Dat is een prachtige score in verhouding tot ons ledental.

Wil Fortgens zal de komende 3 jaar de OR-fractie van FNV Cabine aanvoeren, daarbij ondersteund door nummer 2 op de lijst, te weten Huib den Ouden. In groepscommissie 31 neemt Esther Klasens voor FNV Bondgenoten het voortouw. Zij zal samen met Stefan Geerlings, Marck de Jonge en Frank Tabbers jullie belangen gaan behartigen bij Cabin Inflight Services.

We willen iedereen die de afgelopen weken heeft gestemd op een kandidaat van FNV Bondgenoten/Cabin Pressure hartelijk bedanken voor zijn/haar steun! Daarnaast heeft het totaal van jullie stemmen gezorgd voor een forse donatie door de KLM aan KLM AirCares.

We beloven dat er  een frisse wind zal gaan waaien in de medezeggenschap. We nodigen jullie van harte uit daaraan je bijdrage te leveren. Dat kan door ons je ideeën te mailen naar   of door onze vertegenwoordigers aan te spreken op de route of in het bemanningencentrum. 

Redactie Cabin Pressure.