Aanmelden nieuwe leden

In verband met de overgang naar een nieuw programma voor de ledenadministratie van FNV Bondgenoten neemt de verwerking van nieuwe online-aanmeldingen momenteel wat meer tijd in beslag dan gebruikelijk. Om die reden kan het iets langer duren voordat nieuwe leden die zich via de website hebben aangemeld, hun aanmeldingsbevestiging en welkomstpakket thuisgestuurd krijgen. De ingangsdatum van het lidmaatschap blijft echter altijd gewoon de datum van aanmelding.

De beste en snelste manier van aanmelden is op dit moment via de Klantenservice van FNV Bondgenoten op 0900-9690 (lokaal tarief). Je gegevens worden dan direct in de ledenadministratie ingevoerd. Vermeld dan duidelijk dat je bij KLM Cabine werkt, zodat je bij de juiste afdeling wordt ingeschreven.

Bij twijfel over je aanmelding kun je altijd een email sturen aan   en dan kijken we het voor je na.

Nog steeds hebben we een aantrekkelijk introductieaanbod: de eerste zes maanden lidmaatschap voor maar €25. Na die zes maanden betaal je nooit meer dan 1% van je bruto-inkomen met een maximum van €15,20. Wie wij zijn en wat we voor je kunnen betekenen, individueel en collectief, vind je elders op deze site of op de website van FNV Bondgenoten (www.fnvbondgenoten.nl).

Blijf in deze roerige tijden goed geïnformeerd en goed vertegenwoordigd door een professionele en deskundige vakbond. Word lid van FNV Bondgenoten/Cabin Pressure.

Redactie Cabin Pressure