Let op! Juiste procedure en faxnummer cafetariaregeling

Eerder lieten we je via onze site al weten dat je je betaalde vakbondscontributie door middel van de cafetariaregeling fiscaal voordelig kunt laten verrekenen. Deze regeling is niet voor iedereen duidelijk; daarbij is het vermelde faxnummer foutief. Daarom hierbij de regeling nog even op een rijtje.

De leden van FNV Bondgenoten/Cabin Pressure hebben kortgeleden een jaaroverzicht van de betaalde vakbondscontributie ontvangen. Om gebruik te kunnen maken van het belastingvoordeel dat de cafetariaregeling biedt, moet je twee dingen doen:

  1. Vul het online aanmeldingsformulier in op myklm.org. Ga naar myklm.org -> Human Resources Ik& KLM -> Ethiek en Regelingen. Hier vind je meer informatie over de cafetariaregeling, een rekentool en het aanmeldingsformulier.
  2. Stuur het ondertekende jaaroverzicht dat je van ons hebt ontvangen naar KLM HR Infolijn, AMS/GH, Postbus 7700, 1117 ZL Schiphol of via de fax naar (020-64) 82808.

Het volstaat dus niet om alleen het jaaroverzicht vakbondscontributie op te sturen!
Het zou jammer zijn als je hiermee je mogelijkheid op belastingvoordeel verspeelt.
Het lidmaatschap van FNV Bondgenoten/Cabin Pressure wordt met deze regeling nóg voordeliger. Je aanvraag moet voor aanstaande vrijdag (16 november) binnen zijn. Bij vragen kun je contact opnemen met de HR-Infolijn op 020-6493030 of .

Heb je onverhoopt geen jaaroverzicht van de betaalde contributie ontvangen, bel dan met de Klantenservice van FNV Bondgenoten 0900 – 9690 en vraag alsnog een overzicht aan.

Redactie Cabin Pressure