• Home
  • 2007
  • Voorlichters gezocht voor basiscursussen.

Voorlichters gezocht voor basiscursussen.

10 december 2007

De komende maanden zullen er door KLM ruim 500 nieuwe CA’s worden opgeleid. Vanaf 29 november jl. is FNV Bondgenoten/Cabin Pressure daarom weer gestart met voorlichtingspresentaties voor deze nieuwe collega’s. Doel is het werven van leden om de positie van FNV Bondgenoten/Cabin Pressure verder te versterken.

Onze kaderleden Annetje Koreman, Rik Butje en Esther Klasens hebben samen met FNV-bestuurder Maaike Zorgman de presentatie samengesteld. Zij gaan de tientallen bijeenkomsten ook verzorgen, waarin de voordelen van het lidmaatschap van FNV Bondgenoten/Cabin Pressure zullen worden toegelicht. Een presentatie duurt ongeveer 30 minuten en vindt plaats rond het middaguur in gebouw 107 op Schiphol-Oost. We bieden de cursisten daarbij een lunch aan.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s uit alle rangen en standen die zich hiervoor willen inzetten, samen met het vaste team. Dat kan net zo vaak als je zelf wilt. Je krijgt een training die wordt gecompenseerd met een zogenaamde “vakbondsdag”. De training kost je dus geen vrije tijd. De presentaties zelf gebeuren op vrijwillige basis, maar vervoerskosten worden uiteraard vergoed. In het begin word je goed begeleid en ga je altijd met een ervaren ledenwerver/collega op stap.

De belangrijkste motivatie is natuurlijk je enthousiasme. Daarmee wil je je inzetten om toekomstige collega’s te overtuigen van het belang om lid te worden van FNV Bondgenoten/Cabin Pressure. Daarnaast beschik je over goede verbale eigenschappen en vind je het leuk om voor een groep te staan.

Voel je je aangesproken door deze oproep en lijkt het je een uitdaging om je in een enthousiast team sterk te maken voor je eigen arbeidsvoorwaarden en die van je (toekomstige) collega’s? Klim dan in de pen en reageer! Aanmelden kun je doen via info@cabinpressure.nl

Tot ziens in het promotieteam!

Redactie Cabin Pressure.

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief