• Home
  • 2007
  • Herinnering ALV: 10 januari, 14.00 uur, Amsterdam Sloterdijk

Herinnering ALV: 10 januari, 14.00 uur, Amsterdam Sloterdijk

30 december 2007

Graag willen we nogmaals de aandacht vestigen op de Algemene Ledenvergadering op 10 januari 2008 van 14.00 tot 17.00 uur. De vergadering vindt plaats in Aristo Accomodaties Amsterdam, Teleportboulevard 100, op loopafstand van Station Sloterdijk. Klik hier voor een routebeschrijving per bus, trein of auto en parkeermogelijkheden. Leden mogen een collega/introducé meenemen om ook hen kennis te laten maken met onze cabinebond.

Na afloop van de vergadering om 17.00 uur drinken we een borrel en vindt de officiele presentatie van de uitkomsten van de Quick Scan Werkdruk plaats, die eerder dit jaar door ons is uitgevoerd. Onder de aanwezigen zullen vertegenwoordigers zijn van de KLM, de Stuurgroep Werkdruk, collega-vakbonden, Arbeidsinspectie en IVW. Hierbij zijn ook alle collega’s, leden en niet-leden, welkom. De bijeenkomst eindigt om ongeveer 18.30 uur.

Onze leden hebben een uitnodiging en agenda voor de ALV op het huisadres ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn, laat ons dit dan even weten via info@cabinpressure.nl.

Redactie en bestuursleden van FNV Bondgenoten/Cabin Pressure

 

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief