Skip to main content

Dit is je kans!

23 februari 2008

Afgelopen vrijdag, 22 februari, heb je via je postvak een uitnodiging ontvangen voor het invullen van de vragenlijst die onderdeel is van het onafhankelijke onderzoek naar de werkdruk die wij als KLM cabinepersoneel ervaren. Het onderzoek, dat door de Déhora Consultancy Group zal worden uitgevoerd, start 25 februari en loopt tot en met 31 maart 2008.

Dit onafhankelijke werkdrukonderzoek is op initiatief van FNV Bondgenoten/Cabin Pressure tijdens de CAO onderhandelingen van 2007 tussen de KLM en de bonden afgesproken. Wij vinden het van het grootste belang dat iedereen meedoet aan dit onderzoek omdat we ervan uitgaan dat we met de uitkomsten daadwerkelijk zaken kunnen verbeteren.

De vragenlijst kun je invullen via de website van Déhora.
Op het inlogscherm word je gevraagd je wachtwoord in te vullen. Dit wachtwoord bestaat uit je personeelsnummer en de eerste vier cijfers van je geboortedatum. Bijvoorbeeld: je personeelsnummer is 99999 en je bent geboren op 14 januari, dan is je inlogcode 999991401.

Diana de Wolff, voorzitter van de Stuurgroep Werkdruk, heeft in een brief namens de werkgroep enthousiast opgeroepen de enquête massaal in te vullen. Wij sluiten ons daar volledig bij aan en geven hieronder een samenvatting van die brief weer.

Redactie Cabin Pressure


Dit is je kans!

Schiphol, 21 februari 2008

Beste collega,

Vorig jaar hebben KLM en vakbonden CAO-onderhandelingen gevoerd. Eén van de afspraken die hieruit is voortgekomen, is het houden van een onafhankelijk onderzoek naar ervaren werkdruk onder het cabinepersoneel. Onderdeel van dit onderzoek is de ‘Enquête Werkdruk’, welke start op maandag 25 februari 2008 en tot uiterlijk 31 maart 2008 kan worden ingevuld.

Het is van groot belang dat we dit onderzoek uitvoeren maar van een nog groter belang dat een ieder meedoet aan het onderzoek. Jouw input is wezenlijk voor KLM en de vakbonden om zaken te verbeteren.

Dit is je kans om je stem te laten horen!

Het onderzoek zal uitgevoerd worden door onafhankelijk onderzoeksbureau Déhora. Alvast hartelijk dank voor je medewerking!

Met vriendelijke groet, namens de Stuurgroep Werkdruk,
Diana de Wolff, Voorzitter