Skip to main content

PBS: Frequently Asked Questions

16 april 2008

Vandaag is op onze site onder de knop "FAQ's" een nieuw onderwerp geopend: PBS. Hierop plaatsen wij de antwoorden op vragen die ons bereiken over dit complexe onderwerp. Op deze manier kan iederen meelezen en zich inwerken in de materie om voor zichzelf een standpunt te bepalen voor de aanstaande ledenraadpleging.

In deze FAQ’s geven wij uitleg op vragen die voortkomen uit het oorspronkelijke, gezamenlijk vakbondsvoorstel. Vragen die voortkomen uit het KLM-VNC compromis kunnen wij, zoals jullie zullen begrijpen, niet beantwoorden omdat wij niet betrokken zijn geweest bij het  tot stand komen ervan. Zoals bekend dragen wij dit compromis niet en hebben er negatief advies over gegeven.

Deze FAQ’s wordt regelmatig aangevuld met vragen en antwoorden die ons bereiken, dus om helemaal up-to-date te blijven raden we je aan deze publicatie te blijven volgen. Om je eigen vragen te stellen kun je terecht op onze site onder de knop "Mail de redactie". Verder hopen we jullie in groten getale te mogen begroeten op de informatiebijeenkomsten op 29 april en 6 mei. Deze zullen van 13.00 to 17.00 worden gehouden in het Skyport gebouw, boven het Bemanningencentrum.

 Redactie Cabin Pressure