Gratis belastingservice en -advies door FNV Bondgenoten/Cabin Pressure bij jou in de buurt!

Nu 2009 is begonnen wordt het ook weer tijd om na te denken over je belastingaangifte 2008. Normaal gesproken is dat tijdrovend en ingewikkeld. Als lid van FNV Bondgenoten/Cabin Pressure behoort deze bezigheid tot het verleden. Onze belastingdeskundigen helpen je gratis en geven je het beste advies.

In de piekperiode van februari tot en met april 2009 kunnen leden van FNV Bondgenoten/Cabin Pressure op 500(!) invulservicepunten in het land terecht voor hulp bij het invullen van hun belastingaangifte. Er is altijd wel een adres bij jou in de buurt, dus maak gebruik van deze gratis voorziening! De actuele adressen van de invulservicepunten zijn eenvoudig te vinden op de belastingpagina van FNV Bondgenoten. Ook kun je hier lezen wat je mee moet nemen als je de aangifte door FNV Bondgenoten laat verzorgen.

Circa 5000 goed opgeleide vrijwilligers vullen samen per jaar ruim 300.000 aangiftebiljetten voor FNV leden en hun partners in. Daarmee is de FNV al meer dan veertig jaar de grootste belastingadviseur van Nederland. Duizenden FNV-leden zetten zich ieder jaar weer in voor deze zeer gewaardeerde service. Zij krijgen hiervoor speciale training in de meest recente belastingwetgeving, zodat jij als lid geen cent teveel belasting betaalt. Doe hiermee je voordeel!

Naast de jaarlijkse aangifte kun je het hele jaar door ook met andere belastingvragen terecht bij de FNV Belastingservice. Op 200 invulservicepunten staan onze medewerkers, op afspraak, voor je klaar om je te helpen met bijvoorbeeld de zorgtoeslagpapieren of aangifte voor successierecht. Bel voor meer informatie hierover op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met onze klantenservice op 0900-9690 (lokaal tarief).

Redactie Cabin Pressure.