Skip to main content

Maak gebruik van je stemrecht!

27 maart 2010
Bij alle collega's ligt er een brief op de deurmat, die uitnodigt om te gaan stemmen voor de Ondernemingsraad en Groepscommissie 31. De verkiezing is dit jaar voor het eerst digitaal, maar niet via MyKLM. Om te stemmen ga je naar www.webelect.eu en verder volg je de instructies in de brief.

bmcstand2010-sm.jpgOnze kandidaten voeren op dit moment volop campagne. De stand van FNV Bondgenoten/Cabin Pressure kun je niet missen; deze staat op het Bemanningencentrum tegenover de ingang naar de postvakken. Hier kun je uiteraard met alle vragen over de verkiezingen terecht.

Als je lid bent van FNV Bondgenoten/Cabin Pressure, dan heb je in je postvak een brochure ontvangen over de Medezeggenschapsverkiezingen. Als je nog niet weet op wie je wilt stemmen, kijk dan in deze brochure of op de site en maak kennis met de kandidaten. Laat je stem niet verloren gaan en stem op lijst 1, want dit is je kans om voor de komende jaren het geluid van FNV Bondgenoten/Cabin Pressure sterker te maken. Open, eerlijk en daadkrachtig. Dat is waar wij voor staan!

Redactie Cabin Pressure