Skip to main content

Fout bij verzending inloggegevens digitale OR verkiezingen

31 maart 2010

Vorige week heeft de KLM Ondernemingsraad persoonlijke uitnodigingen verstuurd aan alle medewerkers van KLM om hen in de gelegenheid te stellen digitaal hun stem uit te brengen voor de Ondernemingsraad en Groepscommissies.

Brief mogelijk niet ontvangen
Door een samenloop van omstandigheden is voor de verzending een foutieve adressenlijst gebruikt. Deze fout raakt helaas ook het korps cabinepersoneel. Collega’s die na 15 november 2009 zijn verhuisd, of die een toevoeging in hun adres hebben (zoals bijvoorbeeld a, b, 1 hoog, huis) hebben de uitnodiging om te stemmen mogelijk niet ontvangen.

Met man en macht is er door de Verkiezingscommissie van de Ondernemingsraad gewerkt om deze fout te herstellen. Dat heeft er toe geleid dat alle collega’s die dit betreft uiterlijk woensdag 7 april aanstaande alsnog een brief met een persoonlijke inlogcode en password ontvangen op hun huisadres. De persoonlijke codes zijn uniek en je kunt er dus maar één keer je stem mee uitbrengen. Stemmen kan nog tot 20 april 2010.

Hoe werkt het stemmen?
Stemmen is heel eenvoudig. In zes stappen heb je je stem uitgebracht.

  1. Ga naar: www.webelect.eu
  2. Voer linksboven (tussen de rode kaders) de code 1182 in. Klik vervolgens op de knop “digitaal stemmen”.
  3. Lees de korte handleiding. Klik vervolgens op de knop “verder”.
  4. Voer vervolgens je persoonlijke inlogcode en wachtwoord in.
  5. Kies een kandidaat van FNV Bondgenoten/Cabin Pressure (lijst 1) voor de Ondernemingsraad en voor Groepscommissie 31.
  6. Bevestig tenslotte op beide digitale biljetten je keuze met de knop “Akkoord”.

Als je nog niet weet op wie je wilt stemmen, kijk dan in onze digitale brochure en maak kennis met de kandidaten. Laat je stem niet verloren gaan en stem op lijst 1. Geef Power to Cabin Pressure!

Heb je geen post ontvangen? Neem dan snel contact op met de OR Verkiezingscommissie via or.verkiezingen@klm.com of tijdens kantooruren via telefoonnummer 020 6494245.

Open. Eerlijk. Slim. Daadkrachtig.

Stem FNV Bondgenoten | Cabin Pressure

Redactie Cabin Pressure