Skip to main content

Medezeggenschapsverkiezingen: mooie winst voor FNV Bondgenoten/Cabin Pressure!

21 april 2010

Vandaag is de uitslag bekend geworden van de verkiezingen voor de Ondernemingsraad en Groepscommissie 31. Hierbij kunnen we trots melden dat onze inzet van de afgelopen drie jaar zich heeft vertaald in klinkende munt! In de Ondernemingsraad hebben we 2 van de 8 cabinezetels behouden. In Groepscommissie 31 gaan er van de 20 cabinezetels 6 naar FNV Bondgenoten/Cabin Pressure, een stijging van 50% en dus een fantastisch resultaat!
 
Onze aanpak werkt!
Concreet betekent dit dat we 25% van de stemmen veroverd hebben in de OR en 30% van de stemmen in de Groepscommissie. Dat is een prachtige score. Wil Fortgens zal de komende 3 jaar in de Ondernemingsraad het cabine-smaldeel van FNV bondgenoten aanvoeren. In groepscommissie 31 (Inflight Services) neemt Stefan Geerlings voor FNV Bondgenoten/Cabin Pressure het voortouw. Op 1 juni aanstaande worden de nieuwe Ondernemingsraad en de Groepscommissies geïnstalleerd.

Wie zijn er gekozen?
De gekozen vertegenwoordigers van FNV Bondgenoten/Cabin Pressure zijn:

In de Ondernemingsraad

  1. Wil Fortgens
  2. Huib den Ouden
  3. Constance Fellinger-Hage (plaatsvervanger)
  4. Astrid Jansen (plaatsvervanger)

In Groepscommissie 31

  1. Stefan Geerlings
  2. Lottie Bakker
  3. Frank Tabbers
  4. Daniëlle van Zijl
  5. Marijke Vié
  6. Jasper Nobels

Steun
Dankzij de geweldige steun van een aanzienlijk deel van het cabinepersoneel kunnen we nu nóg effectiever meepraten, meedenken en meebeslissen. Daarbij kunnen de gekozen leden van beide organen natuurlijk rekenen op de professionele ondersteuning van het FNV, de grootste vakorganisatie van Nederland.

FNV Bondgenoten/Cabin Pressure wenst alle (nieuwe) leden van de Ondernemingsraad en Groepscommissie 31 succes bij het behartigen van onze gezamenlijke belangen.

Redactie Cabin Pressure.

FNV Bondgenoten/Cabin Pressure:
Democratisch. Eerlijk. Slim. Daadkrachtig. Transparant.

Ben je nog geen lid van FNV Bondgenoten/Cabin Pressure, zet dan nu die stap en vul het online aanmeldingsformulier in. Deze tijd vraagt om een professionele en alerte onderhandelingspartner. In de meeste gevallen betaal je nog minder contributie ook, namelijk maximaal €16,- per maand! Op de website vind je meer informatie over het lidmaatschap.