Skip to main content

Themabijeenkomst pensioenen 17 juni 2010, 13.00 uur

25 mei 2010
De komende tijd zullen we met de CAO-partijen enkele pensioenvraagstukken moeten beantwoorden. Voordat we daar inhoudelijk met KLM over gaan praten, willen we graag van onze leden weten wat hun opvattingen zijn en welke mogelijke oplossingen zij zien. Daarom nodigen we onze leden uit om op 17 juni aanstaande met ons van gedachten te wisselen.

Hoewel door de val van het kabinet de verhoging van de AOW-leeftijd (voorlopig) van de baan is, zal het onderwerp ongeacht de uitkomst van de Tweede Kamerverkiezingen weer op de politieke agenda staan. De meeste politieke partijen zijn immers van mening dat de AOW-leeftijd moet worden verhoogd. Als dat gebeurt, zal dat gevolgen hebben voor de pensioenwetgeving. Dit komt bovenop de problematiek die dreigt te ontstaan met betrekking tot het op peil houden en de financiering van de pensioenregeling voor het KLM Cabinepersoneel.

Meld je daarom aan voor deze speciale bijeenkomst door een e-mail te sturen aan q.devogel@bg.fnv.nl. Vermeld daarin je lidmaatschapsnummer, naam, adres en postcode. Je ontvangt dan een uitnodiging op je huisadres en informatiemateriaal ter voorbereiding op de bijeenkomst.

Redactie Cabin Pressure