Skip to main content

Themabijeenkomsten vernieuwingsagenda op 14 en 21 februari 2011

04 januari 2011

In november schreven we over de afspraken die in de CAO 2010-2011 zijn gemaakt om invulling te geven aan het vernieuwen van onze arbeidsvoorwaarden, de zgn. “vernieuwingsagenda" (De Vernieuwingsagenda, een belangrijke CAO-afspraak.) In de eerste bijeenkomst hierover tussen de vakbonden en KLM is bepaald dat er gesproken zal worden over twee thema’s: Levensfasebewust Personeelsbeleid en de WRR. Daarbij zal wat betreft FNV Bondgenoten/Cabin Pressure de hoge werkdruk op Europa prominent op de agenda staan om nu eindelijk eens structureel en echt serieus te worden aangepakt.

Democratische themabijeenkomsten
Medio maart is hiervoor een tweedaagse conferentie gepland met FNV Bondgenoten/Cabin Pressure, VNC en KLM. Echter, voordat we met KLM inhoudelijk verder gaan praten over deze twee thema’s, willen we graag eerst van onze leden weten wat hun opvattingen zijn en welke mogelijke oplossingen zij zien. Daarom nodigen we hen uit om op 14 of 21 februari aanstaande hierover met ons en met elkaar van gedachten te wisselen tijdens twee themabijeenkomsten. Hierbij zullen onze CAO gesprekspartners Zakaria Boufangacha, Annetje Koreman en Huib den Ouden aanwezig zijn alsmede een aantal deskundigen van onze FNV moederorganisatie. De resultaten van deze bijeenkomsten zullen de basis vormen voor het verdere overleg met KLM in maart.

Jouw mening telt!
Discussieer mee en meld je aan voor één van deze speciale bijeenkomsten door een e-mail te sturen aan fnv.bg.cabinpressure@gmail.com. Vermeld daarin je naam, adres, lidmaatschapsnummer en de datum waarvoor je je aanmeldt (14 of 21 februari). Je ontvangt vervolgens een uitnodiging op je huisadres met praktische informatie over tijdstip en locatie, maar ook met informatiemateriaal ter voorbereiding op de bijeenkomst.

Laat je stem horen en meld je aan voor deze bijeenkomst over jouw werk, jouw leven, jouw toekomst!

Redactie Cabin Pressure 


Open. Eerlijk. Daadkrachtig. Democratisch. Professioneel.

Ben je nog geen lid, kies dan eindelijk voor een cabinebond die niet tekent bij het kruisje, maar die doorpakt en zich niet laat verleiden tot successen op korte termijn. Een vakbond die duidelijk en eerlijk is en bij alle belangrijke besluiten al haar leden raadpleegt.

Ga naar het online aanmeldingsformulier.

 

FNV BONDGENOTEN/CABIN PRESSURE

MORE POWER TO YOU!