Skip to main content

Correctie bij mail van KLM m.b.t. Keuze JVU

09 april 2011

Onlangs ontving je een mail van KLM m.b.t. de keuze die je vóór 14 april a.s. moet maken hoe je je recht op je resterende JVU-dagen wilt verrekenen (Euro's, bij je winterverlof 2011/2012 of op je OD-teller).

Decimalen
Veel collega's hebben op hun JVU-teller decimalen staan. FNV Bondgenoten/Cabin Pressure heeft er tijdens het meest recente cabineoverleg van 31 maart bij KLM op aangedrongen om de JVU-teller naar boven af te ronden conform de CAO (bijlage 3 punt C) en dit ook zo naar het korps toe te communiceren. Als je er dus voor kiest de verrekening van je JVU in dagen te laten uitkeren bij je winterverlof 2011/2012 of op je OD-teller, dan wordt je saldo door onze opmerkzaamheid naar boven afgerond.

Hoewel afgesproken heeft KLM helaas verzuimd dat in de mail te vermelden. We hebben KLM daar direct op gewezen omdat die afronding wellicht van invloed is op de keuze die je maakt.

Aanvullende mail
KLM heeft ons laten weten a.s. maandag aan iedereen voor wie dat van toepassing is een aanvullende mail te sturen met de informatie dat decimalen worden behandeld conform de CAO.

Redactie Cabin Pressure