Skip to main content

Verkiezingen verantwoordingsorgaan KLM Cabinefonds

13 juli 2011

Binnenkort kunnen we weer kiezen wie ons de komende zittingstermijn gaat vertegenwoordigen in het verantwoordingsorgaan van de Stichting Pensioenfonds KLM Cabinepersoneel. Met jouw stem kun je ervoor zorgen dat één van de twee te verdelen zetels bezet blijft door FNV Bondgenoten/Cabin Pressure.

Invloed FNV Bondgenoten/Cabin Pressure

Drie jaar geleden presenteerde FNV Bondgenoten/Cabin Pressure zich voor het eerst met een vertegenwoordiger in dit toezichthoudende en adviserende orgaan. Sindsdien heeft onze vertegenwoordiger zijn steentje bijgedragen om de belangen van het gehele actieve korps, de gepensioneerden en het bedrijf te behartigen.

Voor de komende zittingstermijn stellen we Bob Coelewij verkiesbaar. Bob is actief binnen de vakbond, vliegt als 1-bander, beschikt over het nodige bedrijfs- en cijfermatige inzicht en is bekend met het pensioendossier binnen KLM Cabine. De combinatie met het gegeven dat de door ons gestelde kandidaat wordt ondersteund door onze ervaren en professionele organisatie, maakt Bob voor ons de ideale kandidaat.

Democratisch

Zoals je weet is FNV Bondgenoten/Cabin Pressure een democratische vakbond. Bij belangrijke beslissingen hebben onze leden altijd een persoonlijke stem. Deze keer kan het hele korps stemmen op onze betrokken en gemotiveerde afgevaardigde. Neem die kans en geef je stem aan Bob Coelewij, de kandidaat namens FNV Bondgenoten/Cabin Pressure! Alleen zo handhaven we onze invloed op het belangrijke onderwerp "Pensioenen". Wij danken, mede namens Bob, degenen die hem hun vertrouwen zullen geven.

Stemprocedure

Vanaf a.s. donderdag 14 juli ligt er bij alle 'actieven' van het pensioenfonds een brief op de deurmat waarin wordt uitgelegd hoe de verkiezingen georganiseerd zijn en hoe je je stem kunt uitbrengen. Aan de brief is zowel een stembiljet als een overzicht van de kandidaten toegevoegd. Het stembiljet moet uiterlijk op vrijdag 19 augustus 2011 zijn geretourneerd. Je hebt dus vijf weken de tijd om je stem uit te brengen. Na het tellen van de uitgebrachte stemmen zal de verkiezingsuitslag eind augustus bekend worden gemaakt via de website van het pensioenfonds en natuurlijk ook via www.cabinpressure.nl

Kies Cabin Pressure, stem op Bob!

Laat je stem niet verloren gaan en stem op Bob, want dit is je kans om voor de komende jaren wederom het geluid van FNV Bondgenoten/Cabin Pressure te laten doorklinken. Open, eerlijk en daadkrachtig. Dat is waar wij voor staan! Vragen over de verkiezingen van het verantwoordigingsorgaan kun je sturen naar bestuur@klmcabinefonds.nl

Redactie Cabin Pressure