Skip to main content

CAO voor de toekomst!

08 augustus 2011

Na de laatste twee crisis CAO’s is het nu de hoogste tijd om te gaan bouwen aan een CAO voor de toekomst! Een CAO waarin - wat betreft FNV Bondgenoten/Cabin Pressure - naast een verbeterd salaris, concrete afspraken worden gemaakt over het verlichten van de werkdruk. Ook willen we veel meer zeggenschap over het creëren van een juiste balans tussen werk en privé, om zo het vliegen beter te laten aansluiten bij de verschillende fasen van je leven.

Ledenraadpleging: nu ook digitaal

De komende weken kunnen al onze leden via een enquête schriftelijk of digitaal hun mening geven over onze inzet voor de komende CAO-besprekingen. Hierbij bestaat de mogelijkheid om prioriteit aan de verschillende onderwerpen toe te kennen en je eigen top tien CAO-voorstellen samen te stellen. Onze CAO-conceptvoorstellen worden via onze website gepubliceerd en worden tevens naar het huisadres gestuurd.

Maak gebruik van je stemrecht!

De voorstellen die we in de enquête aan je zullen voorleggen zijn gebaseerd op de input die we van jullie hebben ontvangen. Op o.a. de ledenbijeenkomst over de vernieuwingsagenda en op het forum, maar ook aan de hand van ervaringen van de actieve leden en in persoonlijke gesprekken met onze achterban. Door middel van de enquête stellen we je in de gelegenheid richting te geven aan de onderhandelingen door aan te geven wat JIJ belangrijk vindt.

Maak gebruik van je mogelijkheden tot inspraak. Bij FNV Bondgenoten/Cabin Pressure kan iedereen dat van begin augustus tot eind augustus doen. Vul daarom de enquête online in óf stuur hem vóór 29 augustus retour in de bijgevoegde antwoordenveloppe. We zijn benieuwd naar je reactie!

Meer stemmen=meer draagvlak=meer invloed!