Skip to main content

Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief Pensioenfonds

03 april 2012

Tegenwoordig hoef je de krant maar open te slaan of je komt wel een bericht tegen over pensioenen. De berichtgeving over de stand van de Nederlandse pensioenen en de besturen die het Nederlandse pensioengeld beheren is op dit moment zorgelijk. De drie KLM fondsen steken op dit moment in deze berichtgeving gelukkig positief af tegen andere Nederlandse ondernemings- en bedrijfstakpensioenfondsen, al kan het in de wereld van pensioenen snel omslaan.

Belangrijke arbeidsvoorwaarde

Al deze aandacht maakt in ieder geval duidelijk dat je pensioen, na je salaris, tot de belangrijkste arbeidsvoorwaarden wordt gerekend. Kortom, het is beslist belangrijk genoeg om de actuele ontwikkelingen rondom jouw pensioenfonds te kunnen volgen en je niet slechts te laten leiden door de publieke opinie. Per slot van rekening gaat het om jouw uitgestelde loon.

Goede communicatie

Om die reden heeft het bestuur van het pensioenfonds KLM cabinepersoneel besloten om de communicatie naar zijn deelnemers te intensiveren. Vanaf heden wordt er regelmatig een digitale nieuwsbrief verzorgd om je, naast het blad Focus dat ieder kwartaal naar het huisadres wordt verstuurd, up to date te houden over actuele ontwikkelingen en achtergronden van jouw pensioenfonds.

Onze vertegenwoordigers

Namens FNV Bondgenoten/Cabin Pressure wordt de pensioenactualiteit ook nauwlettend gevolgd  door onze vertegenwoordigers in het bestuur. Bestuurder en purser Stefan Geerlings en plaatsvervangend bestuurslid en purser Kees Porskamp houden hier namens jullie, de deelnemers, kritisch de vinger aan de pols.

Wees goed geïnformeerd en meld je hier aan voor de digitale nieuwsbrief van het pensioenfonds KLM cabinepersoneel, zodat je het nieuws uit eerste hand hebt! 

Redactie Cabin Pressure