Skip to main content

Informatie over je pensioen in het BMC

06 mei 2012

Het Uniform Pensioenoverzicht (UPO) is een overzicht dat ieder pensioenfonds in Nederland jaarlijks moet verstrekken aan zijn deelnemers op grond van de Nederlandse pensioenwet. Het doel van de verstrekking van het UPO is om deelnemers informatie te verschaffen over het reeds opgebouwde- en nog op te bouwen pensioen.

Informatiestand

Heb je vragen over je pensioen of je Uniform Pensioenoverzicht? Kom dan van 7 t/m 16 mei tussen 08.00 en 13.00 uur naar de pensioeninformatiestand in het BMC. Daar staan dan bestuursleden en pensioenspecialisten van de "Blue Sky Group"  voor je klaar. Ook kun je in gesprek gaan met leden van het Pensioen Informatie Team (PIT). Dit zijn vliegende collega’s die een speciale pensioentraining bij het cabinefonds hebben gevolgd.

Voor uitleg over je persoonlijke pensioensituatie raden we aan je UPO of je inloggegevens  voor de pensioenplanner mee te nemen.  Heb je geen inloggegevens voor de pensioenplanner? Vraag deze dan aan via de website van het pensioenfonds. Doe dit wel een paar dagen van tevoren want de inloggegevens worden je per post toegestuurd.

Vragen?

Kijk voor meer informatie op www.klmcabinefonds.nl. of neem contact op met communicatie@blueskygroup.nl

Redactie Cabin Pressure