Skip to main content

Reminder: Ledenbijeenkomst CAO-traject 20 augustus

26 juli 2012

Er spelen op dit moment veel zaken die onze  arbeidsvoorwaarden en daarmee het welzijn en de motivatie van KLM cabinepersoneel op termijn in negatieve zin zouden kunnen beïnvloeden. We doelen hier natuurlijk op de recente ontwikkelingen m.b.t. de CAO-onderhandelingen en de onacceptabel hoge en structurele offers die KLM in dat kader van het korps vraagt.

Ledenbijeenkomst

Vanuit onze democratische insteek willen wij, naast de vele emails die we ontvangen en de berichten op ons forum, in direct contact met zoveel mogelijk leden van gedachten wisselen over de situatie waarin wij ons nu bevinden. Wij organiseren daarom een ledenbijeenkomst om onze insteek bij het vervolg van de CAO-onderhandelingen te bespreken.

De datum voor deze bijeenkomst is maandag 20 augustus 2012. Je kunt je aanmelden door voor 6 augustus een e-mail te sturen naar fnv.bg.cabinpressure@gmail.com  Vermeld daarin je naam en lidmaatschapsnummer. Nadere informatie over tijdstip (in ieder geval in de middag), locatie en agenda zal je te zijner tijd per mail worden toegestuurd en zal bovendien tijdig op onze website worden gepubliceerd.

Meld je aan!

We vinden het belangrijk je mening te horen en rekenen op je komst. Dus meld je aan want het is nu meer dan ooit van belang om mee te praten over jouw werk, jouw leven, jouw toekomst!

Redactie Cabin Pressure

Nog geen lid van FNV Bondgenoten/Cabin Pressure, maar wil je ook invloed? Meld je aan  voor het introductielidmaatschap via de website! Lees op www.cabinpressure.nl ook meer over de voordelen van het lidmaatschap.

Open, eerlijk, daadkrachtig, democratisch en professioneel!