Skip to main content

Meld je aan voor de deelnemersvergadering van het KLM Cabinefonds

17 augustus 2012

Op verzoek van de Blue Sky Group vragen we je aandacht voor de deelnemersvergadering van het KLM-Cabinefonds op donderdag 20 september 2012.

Wil je alles weten over het reilen en zeilen van jouw pensioenfonds? En wil je ook zelf aan de slag met je pensioen? Kom dan op 20 september 2012 naar de jaarlijkse deelnemersvergadering van het KLM-Cabinefonds. De vergadering heeft een ochtend- en een middagprogramma, inclusief lunch. Je kunt zelf kiezen welke programmaonderdelen je wilt bijwonen en kunt je direct online aanmelden. 

09.30 - 12.00 uur: Bestuur aan het woord

In het ochtendprogramma vertelt  het bestuur van het pensioenfonds over de financiële positie van het fonds. Ook de pensioenactualiteiten en de actualiteiten rondom de financiële markten komen hier aan bod. Heb je vragen over bijvoorbeeld de dekkingsraad van het fonds of andere vragen aan het bestuur, dan kun je deze ’s ochtends tijdens de vergadering stellen.

13.00 - 15.00 uur: Aan de slag met je pensioen

Wil je aan de slag met je pensioen, maar weet je niet waar te beginnen? Volg dan vanaf 13.00 uur één of twee pensioen themaworkshop(s). De workshops gaan in op specifieke pensioenthema’s waarover het pensioenfonds de meeste vragen krijgt. Bijvoorbeeld over de gevolgen van deeltijd werken en non activiteit voor je pensioenopbouw, maar ook hoe je als deelnemer je oudedagsvoorziening kunt regelen. Ga voor meer  informatie en om je aan te melden voor de vergadering naar www.klmcabinefonds.nl.

Redactie Cabin Pressure