Ondernemingsraad

03 november 2014

De vertegenwoordigers van FNV Cabine in de Ondernemingsraad

 

Huib den Ouden

huib-den-ouden
Democratisch, onafhankelijk, direct, transparant, communicatief, eerlijk en recht door zee. Dat zijn voor mij de steekwoorden die FNV Cabine typeren. Wij maken geen geheim van wat we willen en gaan vanuit die drijfveer voor behoud van kwalitatief goede werkgelegenheid als basis voor een evenwichtig bestaan. Ik wil die kwaliteit persoonlijk bewaken en waarborgen via een krachtige stem in de Ondernemingsraad. Huib den Ouden, Purser. 

Constance Hage

constance-hage
Ik ben Constance Hage en vlieg sinds 1987 bij KLM, als tweebander in deeltijd. Ik ben lid van de Ondernemingsraad sinds 2010 en heb succesvol zitting genomen in een tweetal OR commissies. Medezeggenschap biedt ons als werknemers de mogelijkheid invloed uit te oefenen op het KLM beleid. Ondanks de spannende tijden van dit moment hebben we allemaal nog onze baan en dat willen wij graag zo houden.

Kees Porskamp

kees-porskamp
Ik ben Kees Porskamp, 38 jaar en ik vlieg 100% als Purser. Tevens ben ik namens FNV Cabine plaatsvervangend bestuurslid van het Pensioenfonds KLM Cabinepersoneel en heb ik zitting in de FNV Bondsraad. Naast het vliegen ben ik gemeenteraadslid en fractievoorzitter van mijn partij. Deze bestuurlijke ervaring komt mij goed van pas in de Ondernemingsraad, zodat ik daar voor jullie het verschil kan maken. Juist in deze roerige tijden is het van belang dat we sterk en kritisch vertegenwoordigd zijn.

Paula Jansema

paula-jansema


FNV Cabine in de Ondernemingsraad komt op voor jouw belangen. Bij elk beleidsplan van KLM bekijken we wat de gevolgen zijn voor jou en we geven niet op totdat er een eerlijk resultaat is bereikt. In mijn vorige baan als beleidsadviseur heb ik ervaren hoe belangrijk het is om tot duidelijke afspraken te komen en naleving daarvan te bewaken. Mijn naam is Paula Jansema, ik ben éénbander.

Roger Zetz

Ik vlieg veertien jaar, inmiddels als Purser. Ik ben duidelijk, een goed onderhandelaar, ik kan mensen overtuigen en ben positief kritisch. KLM kampt met een grote schuld en wordt aangevallen door concurrenten. De Ondernemingsraad beoordeelt en adviseert de Directie over KLM brede en toekomstige strategische besluiten. Ik strijd in dat speelveld op een eigentijdse manier voor de werkgelegenheid van alle KLM'ers.

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief