Skip to main content

De gratis belastingservice van FNV Cabine staat weer klaar, ook bij jou in de buurt!

13 maart 2016

Het wordt weer tijd om na te denken over je belastingaangifte 2015. Normaal gesproken is dat tijdrovend en ingewikkeld. Als lid van FNV Cabine behoort deze bezigheid echter tot het verleden. Onze belastingdeskundigen helpen je gratis en geven je het beste advies.

 

Grootste belastingadviseur

Circa 6000 gecertificeerde vrijwilligers vullen samen per jaar ruim 350.000 aangiftebiljetten in voor FNV leden en hun partners. Zij krijgen hiervoor speciale training in de meest recente belastingwetgeving, zodat je geen cent teveel belasting betaalt. Daarmee is de FNV al meer dan veertig jaar de grootste en beste belastingadviseur van Nederland.

Gratis en altijd in de buurt

In de piekperiode van maart tot en met april 2016 kun je op 500(!) invulservicepunten in het land terecht voor hulp bij het invullen van je belastingaangifte. Er is altijd wel een adres bij jou in de buurt, dus maak gebruik van deze gratis voorziening. De actuele adressen van de 500 belastingservicepunten zijn eenvoudig hier te vinden. Je kunt online een afspraak maken.

FNV Cabine staat altijd klaar om je te helpen. Doe hiermee je voordeel!

Redactie FNV Cabine

Nog geen lid van FNV Cabine, maar wil je ook invloed? Meld je dan aan voor het introductielidmaatschap via www.fnvcabine.nl!

Open, eerlijk, daadkrachtig, democratisch en professioneel!