Skip to main content

Stem voor méér FNV Cabine in GC en OR!

17 april 2016

Sinds onze aanwezigheid in de Medezeggenschap hebben onze vertegenwoordigers daar keihard gewerkt om de belangen van het korps in Groepscommissie 31 en de Ondernemingsraad te behartigen. Een aantal van hen is dit jaar wederom verkiesbaar. Samen met een groot aantal enthousiaste nieuwe kandidaten willen wij onze successen voortzetten. 

 

Iedere stem telt

Zoals je weet is FNV Cabine een democratische vakbond. Bij belangrijke beslissingen hebben al onze leden altijd een persoonlijke stem. Bij deze verkiezingen kan het hele korps stemmen op onze gemotiveerde kandidaten, leden maar ook níet leden! Grijp je kans, maak het geluid van FNV Cabine nóg sterker en geef je stem aan één van hen: lijst 1 FNV Cabine!

Digit@@l

De stemperiode loopt t/m dinsdag 19 april. Op 30 maart jl. heb je in je klm4u mailbox een stemoproep ontvangen van webelect, het bedrijf dat de digitale verkiezingen faciliteert. Als je nog niet hebt gestemd ontvang je morgen, maandag 18 april, nogmaals een herinneringsmail. Klik in de mail op de link “nu stemmen” en kies op de twee digitale stembiljetten (OR en GC) voor een kandidaat van FNV Cabine. Doe mee en laat je stem niet verloren gaan!

Meer informatie?

Onze kandidaten zijn volop bezig met de verkiezingscampagne. Zij staan op de eerste verdieping van het Bemanningencentrum voor je klaar om duidelijk te maken waarom een stem op FNV Cabine zo belangrijk is. Ga bij ze langs, maak een praatje, drink een kop koffie en stem meteen op de kandidaat van je voorkeur.

Kandidaten Ondernemingsraad

Kandidaten Groepscommissie 31

 

Redactie FNV Cabine

Nog geen lid van FNV Cabine, maar wil je ook invloed? Meld je dan aan voor het introductielidmaatschap via www.fnvcabine.nl!

Open, eerlijk, daadkrachtig, democratisch en professioneel!