Skip to main content

Medezeggenschapsverkiezingen 2016: Een mooie uitslag voor FNV Cabine!

20 april 2016

Op 20 april 2016 is de uitslag bekend geworden van de verkiezingen voor Groepscommissie 31 en de Ondernemingsraad. Een opkomst van ruim 60% is hoog en betekent dat het korps het belang van de Medezeggenschap serieus neemt. In de Ondernemingsraad heeft FNV Cabine 2 van de 8 cabinezetels in de wacht gesleept. In Groepscommissie 31 gaan er van de 20 cabinezetels 6 naar FNV Cabine, een fantastisch resultaat!

Onze aanpak werkt.

Concreet betekent dit dat we 25% van de stemmen veroverd hebben in de OR en 30% van de stemmen in de Groepscommissie. Dat is een prachtige score. Huib den Ouden zal de komende 3 jaar in de Ondernemingsraad het cabine-smaldeel van de FNV fractie  aanvoeren. In groepscommissie 31 neemt Dorien Visser voor FNV Cabine het voortouw. Op 1 juni aanstaande worden de nieuwe Ondernemingsraad en de Groepscommissie geïnstalleerd.

Wie zijn er gekozen?

De gekozen vertegenwoordigers van FNV Cabine zijn:

In de Ondernemingsraad

  1. Huib den Ouden, Purser (met voorkeurstemmen)
  2. Samira van Huychem, Eénbander (met voorkeurstemmen)
  3. Peter Steinbach, Purser (plaatsvervanger)
  4. Evelijn in ’t Veld, Sr. Purser (plaatsvervanger)

In Groepscommissie 31

  1. Dorien Visser, Sr. Purser (met voorkeurstemmen)
  2. Lottie Bakker, Eénbander (met voorkeurstemmen)
  3. Obet de Goede, Eénbander (met voorkeurstemmen)
  4. Marijke Poortvliet, Sr. Purser
  5. Anne Uitgeest, Eénbander
  6. Richard van der Voort, Eénbander  

Steun

Dankzij de geweldige steun van een groot deel van het korps, blijven we effectief meepraten, meedenken en meebeslissen. Bedankt daarvoor! De gekozen leden in de Medezeggenschap kunnen, zoals altijd, natuurlijk rekenen op de professionele ondersteuning van FNV, de grootste vakorganisatie van Nederland.

FNV Cabine bedankt alle kandidaten voor hun tomeloze inzet tijdens de campagne van de afgelopen weken en wenst alle nieuw gekozen leden in Groepscommissie 31 en de Ondernemingsraad heel veel succes bij het behartigen van onze gezamenlijke belangen!

Redactie FNV Cabine.

Nog geen lid van FNV Cabine, maar wil je ook invloed? Meld je dan aan voor het introductielidmaatschap via www.fnvcabine.nl!

Open, eerlijk, daadkrachtig, democratisch en professioneel!