Skip to main content

Maak van jouw partner een Wings op Support-partner

28 juni 2016

Op verzoek van Wings of Support publiceren wij graag onderstaande oproep.

Redactie FNV Cabine

Wings of Support (WoS) is op zoek naar nieuwe partners die hen financieel willen steunen. Wings of Support helpt groepen kinderen op KLM-bestemmingen. Werkt jouw partner, of een andere bekende, bij een bedrijf dat een sponsordoel zoekt? De kinderen op onze projecten in scholing, gezondheidszorg en opvang kunnen deze hulp goed gebruiken. Geef jij hen vleugels voor de toekomst?

Drie sponsorpakketten

Wings of Support biedt haar financiële hulpverleners drie sponsorpakketten aan, afhankelijk van de hoogte van het sponsorbedrag. De sponsorpakketten bestaan onder andere uit de ontvangst van het digitale magazine WOSwijs en naamsvermeldingen op en artikelen in WoS-publicaties. Ook is een maatwerkovereenkomst voor projectsponsoring en aanwezigheid op evenementen mogelijk. Neem voor meer details contact op met onderstaande collega’s.

Werkwijze

De projectcoördinatoren van Wings of Support bezoeken de projecten persoonlijk en zijn nauw betrokken bij de besteding van de gelden ten behoeve van het project. Indien nodig organiseert Wings of Support de opleiding van lokale managers. De projectbezoeken zijn altijd onbetaald en in de eigen tijd van een cockpit- of cabinemedewerker. In haar zeventienjarig bestaan hielp Wings of Support tienduizenden kinderen op 800 projecten wereldwijd. In 2015 waren er ruim 70 projecten.

Nauwelijks overheadkosten

Reis- en verblijfskosten zijn er niet vanwege de specifieke bedrijfsvoering van de stichting. Wings of Support kent alleen vrijwilligers en geen betaalde werknemers. Het afgelopen jaar had Wings of Support slechts 2,6% overheadkosten. Dit waren voornamelijk verplichte notariële en administratieve kosten. Deze kosten zijn de afgelopen jaren nooit boven de 4% uitgekomen, een unieke prestatie in de charitatieve sector.

Oproep

Ken jij iemand bij een grote of kleinere organisatie die structureel financiële hulp wil bieden via sponsorschap? Laat hem of haar kennis maken met Wings of Support.

Hartelijk bedankt voor je hulp, collega.

Namens de Sponsorcommissie van Wings of Support,

Denise Stassart, Ahron Zijlstra en Dave Schildwacht.

 

Geïnteresseerd? Neem contact op via sponsor@wingsofsupport.org of kijk op de website www.wingsofsupport.org