• Home
  • 2017
  • Ontmoet FNV Cabine de komende week op het BMC

Ontmoet FNV Cabine de komende week op het BMC

19 november 2017

FNV Cabine houdt zich exclusief bezig met de arbeidsvoorwaarden van het KLM cabinepersoneel. Als zelfstandig werkende vakbond zijn we onderdeel van de landelijke FNV-organisatie die 1,1 miljoen leden telt. FNV heeft als vakbond het grootste aantal leden bij KLM en op Schiphol. Wij weten daardoor als geen ander wat er speelt binnen KLM én bij andere bedrijven in de luchtvaartsector.

Door collega’s, voor collega’s

Bij FNV Cabine staan openheid, transparantie, democratie en realisme centraal. Wij beloven het korps geen gouden bergen, maar staan voor het behouden van een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden. Het bestuur van FNV Cabine werkt nauw samen met onze vertegenwoordigers in de medezeggenschap, het pensioenfondsbestuur, het team individuele zaken en met onze re-integratie consulenten, allen vliegende collega’s.

FNV Cabine komt naar je toe!

Naast communicatie via onze website, digitale nieuwsbrieven en social media, vinden we persoonlijk contact met onze vliegende collega’s belangrijk. Om je te laten zien wie de gezichten zijn achter FNV Cabine, waar we voor staan en wat we allemaal doen komen we naar je toe. De actieve leden van FNV Cabine zijn, in wisselende samenstelling, de komende week op het bordes van het Bemanningencentrum aanwezig om je te ontmoeten. Kom met ons in gesprek en laat horen wat je belangrijk vindt. Tot komende week op Schiphol, we kijken ernaar uit!

Je vliegende collega’s van FNV Cabine

Nog geen lid van FNV Cabine, maar wil je ook invloed? Meld je dan aan voor het introductielidmaatschap via www.fnvcabine.nl

Open, eerlijk, daadkrachtig, democratisch en professioneel!

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief