Skip to main content

Voorbereiding verkiezingen OR en Groepscommissie van start!

25 januari 2019

In april van dit jaar vinden de verkiezingen voor de Medezeggenschap (Groepscommissie en Ondernemingsraad) plaats voor de periode van juni 2019 tot juni 2022. Deze verkiezingen zijn belangrijk voor jou omdat we via deze organen direct invloed hebben op onze arbeidsomstandigheden aan boord en op het KLM beleid in het algemeen. Het is dus van belang wie jou vertegenwoordigt en wie jouw stem krijgt in april.

Betrokken collega’s

FNV Cabine heeft de kandidatenlijsten voor de Groepscommissie en Ondernemingsraad ingediend bij de verkiezingscommissie van de OR die de verkiezingen organiseert. Voor de Groepscommissie (bekend van het Groca-bulletin) hebben zich 23 bevlogen kandidaten aangemeld. Voor de Ondernemingsraad zijn dat er 15. Wij zijn blij dat er op de lijsten van FNV Cabine veel klinkende namen voorkomen van collega’s die jouw belangen in de Medezeggenschap met passie willen gaan behartigen de komende drie jaar. Binnenkort zullen zij zich persoonlijk aan je voorstellen via onze nieuwsbrief en onze website www.fnvcabine.nl.

Kies voor FNV Cabine!

FNV Cabine is dé onafhankelijke en professionele vakbond vóór en dóór KLM cabinepersoneel. Wij laten ons niet verleiden met financiële goodies op de korte termijn in ruil voor verregaande verslechteringen die voor altijd voelbaar blijven zoals de -1 CA. Die maatregel zet bovendien de deur open voor een verdere afbraak van ons vliegende beroep. Kies jij in april ook voor het onafhankelijke en professionele geluid van FNV Cabine? FNV Cabine, dé bond die écht voor je opkomt!

Kies voor FNV Cabine!

Groep FNV Cabine WEB

 

Redactie FNV Cabine

Nog geen lid van FNV Cabine, maar wil je ook invloed? Meld je dan nu aan voor het introductielidmaatschap via www.fnvcabine.nl

OPEN, EERLIJK, DAADKRACHTIG, DEMOCRATISCH EN PROFESSIONEEL!