Skip to main content

De kandidaten van lijst 1: FNV Cabine

27 maart 2019

Beste collega’s,

De verkiezingen 2019 voor de Ondernemingsraad en Groepscommissie gaan binnenkort van start. Onze kandidaten staan vanaf 10 april in het Bemanningencentrum voor je klaar en willen jullie graag ontmoeten. Ga bij ze langs, drink een kop koffie, stel je vragen en stem meteen op de kandidaat van je voorkeur.

 

Je beslist zélf mee bij FNV Cabine
Wij zijn een democratische vakbond. We onderscheiden ons met een zakelijke en professionele houding richting KLM als werkgever. Al onze leden hebben de laatste en belangrijkste stem bij voorstellen over de cao en andere overleg onderwerpen. Stemming gebeurt schriftelijk en digitaal door middel van referenda. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Onze insteek is om goed contact te hebben met alle vliegende collega’s. Door samen te werken bereiken we het meest bij KLM.

Meer FNV Cabine
FNV Cabine is continu alert op nieuwe ontwikkelingen. Dat heeft geleid tot een frisse wind door de belangenbehartiging van het KLM Cabinepersoneel. Geen loze kreten, maar successen op de inhoud. Zorg daarom voor meer FNV Cabine in de Medezeggenschap. Stem in april voor Groepscommissie en Ondernemingsraad op onze kandidaten van lijst 1: FNV Cabine. Kijk voor hun motivatie en vlogs op www.fnvcabine.nl/verkiezingen.

Dank voor je stem!


Verkiezingscommissie FNV Cabine