Skip to main content

Cao informatiesessies

30 december 2019

Nog net voor de feestdagen hebben FNV Cabine, VNC en KLM een positief cao-onderhandelingsresultaat bereikt. Om alle collega’s hierover zo goed mogelijk te informeren, organiseren wij drie cao-informatiesessies in aanloop naar onze democratische ledenraadpleging die start op 11 januari.

Data en locaties

De informatiesessies zijn gepland op 7, 8 en 10 januari. Zie de tijden en locaties hieronder.

  • Dinsdag 7 januari van 10.00 – 12.00 uur

           Locatie: FNV kantoor (gebouw Trivium), Derkinderenstraat 2, 1062 DB Amsterdam

  • Woensdag 8 januari van 13.45 – 16.00 uur

           Locatie: Vakbondsmuseum “De Burcht van Berlage”, Henri Polaklaan 9, 1018 CP Amsterdam.

  • Vrijdag 10 januari van 10.00 – 12.00 uur

           Locatie: FNV kantoor (gebouw Trivium), Derkinderenstraat 2, 1062 DB Amsterdam.

Beide locaties zijn goed bereikbaar per openbaar vervoer. Kom je met de auto, dan kun je bij het FNV kantoor gratis parkeren op het parkeerdek achter het gebouw (ingang Johan Jongkindstraat). Kom je naar locatie “de Burcht van Berlage”, dan kun je parkeren op het parkeerterrein van Artis aan de Plantage Kerklaan. Na afloop ontvang je een gratis uitrijkaart.

Aanmelden

Onze informatiesessies worden georganiseerd voor leden en niet leden. Aanmelden kan via info@fnvcabine.nl. Zodra de laatste puntjes op de “I” zijn gezet zullen wij het protocol met de afspraken delen. Wij hopen jullie te zien op één van onze voorlichtingsbijeenkomsten!

Redactie FNV Cabine

Nog geen lid van FNV Cabine, maar wil je ook invloed? Meld je dan aan voor het introductielidmaatschap via www.fnvcabine.nl!

Democratisch, Vernieuwend, Eerlijk!