• Home
  • 2022
  • Onduidelijkheid over mondkapjesbeleid

Onduidelijkheid over mondkapjesbeleid

24 maart 2022

Afgelopen dinsdagavond zijn wij door KLM geïnformeerd over het gewijzigde mondkapjesbeleid. Op dat moment hebben wij aangegeven dat dit tot veel onduidelijkheid aan boord zal gaan leiden. Naar aanleiding van de daaropvolgende communicatie van KLM hebben wij van onze leden uiteenlopende signalen en zorgen ontvangen, met één gemene deler: het beleid en hoe nu te handelen aan boord in bepaalde situaties is compleet onduidelijk. Gisteren hebben wij wederom overleg gehad met KLM. Wij hebben de ontvangen signalen gedeeld en hebben KLM met klem verzocht om crew duidelijkheid te verschaffen en handvatten mee te geven hoe te handelen in voorkomende situaties aan boord.

April webinars

Ook de komende weken organiseren we regelmatig webinars met achtergrondinformatie, uitsluitend voor leden van FNV Cabine. Je bent van harte welkom om woensdag 13 april of dinsdag 19 april deel te nemen en LIVE al je vragen te stellen. We gaan online om 10:30 uur en starten om 11:00 uur. Leden kunnen deelnemen via deze aanmeldlink voor 13 en 19 april.

Redactie FNV Cabine

Nog geen lid van FNV Cabine, maar wil je ook invloed? Meld je dan aan voor het introductielidmaatschap via www.fnvcabine.nl 

Democratisch, vernieuwend en eerlijk!

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief