Skip to main content

Vanaf vandaag; stemmen op lijst 1 - FNV Cabine

07 april 2022

Vanochtend heb je in je KLM-mailbox een persoonlijke stemlink ontvangen van WebElect. Met deze link kun jij twee stemmen uitbrengen, één stem voor de Groepscommissie en één stem voor de Ondernemingsraad. De collega’s die zich namens FNV Cabine verkiesbaar stellen vertellen je op onze verkiezingspagina wie zij zijn, wat voor ervaring en kennis zij meebrengen en waarom zij jou graag willen vertegenwoordigen. Ook als je (nog) geen lid bent van FNV Cabine, kun je stemmen op onze kandidaten.

Hoe breng ik mijn stem uit?

Je klikt in de mail op de stemlink. Via het digitale stembiljet kun je twee stemmen uitbrengen. Je stemt één keer op een kandidaat die jou mag vertegenwoordigen in de Groepscommissie en één keer op een kandidaat die jou mag vertegenwoordigen in de Ondernemingsraad.

Waarom stemmen?

Onze betrokken en gemotiveerde kandidaten kunnen rekenen op de professionele ondersteuning van FNV Cabine. Voor een paar minuten van jouw tijd gaan zij de komende drie jaar vol energie voor jou aan de slag. Dus maak gebruik van je stemrecht en kies voor een kandidaat van FNV Cabine!

Stemoproep

Wil je de collega’s die zich kandidaat stellen beter leren kennen? Via deze korte clips vertellen we je meer:

Kijkje achter de schermen?

Wil je weten wat er in de Ondernemingsraad en in de Groepscommissie gebeurt? We leggen het je uit in deze korte clips:

April webinars

Ook de komende weken organiseren we regelmatig webinars met achtergrondinformatie, uitsluitend voor leden van FNV Cabine. Je bent van harte welkom om woensdag 13 april of dinsdag 19 april deel te nemen en live al je vragen te stellen. We gaan online om 10:30 uur en starten om 11:00 uur. Leden kunnen deelnemen via deze aanmeldlink voor 13 en 20 april.

Redactie FNV Cabine

Nog geen lid van FNV Cabine, maar wil je ook invloed? Meld je dan aan voor het introductielidmaatschap via www.fnvcabine.nl