FNV Cabine

Deze website is opgezet om de leden van FNV Cabine en andere belangstellenden een effectief communicatiemiddel te bieden. Zeker in een vak als het onze is het van belang dat we een virtuele ontmoetingsplek hebben, die overal ter wereld te bereiken is. Qua communicatie hebben we daarom gekozen voor een actuele website en nieuwsbrieven, in plaats van een magazine voor leden in hardcopy. De website is voor iedereen toegankelijk en de nieuwsbrieven zijn er voor zowel leden als niet-leden. Transparanter kunnen we niet zijn.

Hoe meer leden, des te groter ons draagvlak en onze invloed. Word daarom lid van FNV Cabine, zodat we ook jou kunnen vertegenwoordigen. Onze belangrijkste doelen kun je lezen onder de knop speerpunten op de homepage.

Meld je snel en gemakkelijk aan als lid via het online aanmeldingsformulier.

Introductieaanbieding:
de eerste vier maanden betaal je slechts 25 Euro. Daarna nooit meer dan 1% van je bruto-maandsalaris, met een maximum van €17,50 (bij automatische incasso).

Je collega's van FNV Cabine,

Dorien Visser, Patrick Pit, Anne Uitgeest, Anil Parsan, Marieke Zeijlemaker, Peter Steinbach, Damaris Soumokil,  Ruud Horevoorts, Kim Jong, Arnaud Otte, Lotte Timmermans, Xandra van der Velden, Ilse Berghmans, Obet de Goede, Lars Bottema, Marijke Poortvliet, Fabienne Schoesetters, Lydia Kramer, Christine Nijkamp, Lisette Giesen, Stefan Geerlings, Tanja Breetveld, Laila Waterval, Regine van 't Hof, Annewies Jonker, Bette Ella Moerkercken van der Meulen, Jessica Vis, Gerhard Brijder

 

Bestuurder:
Birte Nelen

Birte Neelen