FNV Cabine

Deze website is opgezet om de leden van FNV Cabine en andere belangstellenden een effectief communicatiemiddel te bieden. Zeker in een vak als het onze is het van belang dat we een virtuele ontmoetingsplek hebben, die overal ter wereld te bereiken is. Qua communicatie hebben we daarom gekozen voor een actuele website en nieuwsbrieven, in plaats van een magazine voor leden in hardcopy. De website is voor iedereen toegankelijk en de nieuwsbrieven zijn er voor zowel leden als niet-leden. Transparanter kunnen we niet zijn.

Hoe meer leden, des te groter ons draagvlak en onze invloed. Word daarom lid van FNV Cabine, zodat we ook jou kunnen vertegenwoordigen. Onze belangrijkste doelen kun je lezen onder de knop speerpunten op de homepage.

Meld je snel en gemakkelijk aan als lid via het online aanmeldingsformulier.

Introductieaanbieding:
de eerste vier maanden betaal je slechts 25 Euro. Daarna nooit meer dan 1% van je bruto-maandsalaris, met een maximum van €16,20 (bij automatische incasso).


Je collega's van FNV Cabine,

Ruud van Alphen, Lottie Bakker, Bob Coelewij, Anne van Doorn, Stefan Geerlings, Lisette Giesen, Obet de Goede, Constance Hage, Raymond de Man, Huib den Ouden,  Frank Tabbers, Roel van Griensven, Marijke Vié, Dorien Visser, Anne Uitgeest en Samira van Huychem.

Bestuurder,

Birte Nelen