Vraag aan de helpdesk

Je naam*
Vul aub je naam in

Email*
Vul aub een geldig emailadres in

Onderwerp*
Wat is het onderwerp van je vraag?

Je vraag*
Wat is je vraag?

FAQ's

Lidmaatschap

Waar kan ik me aanmelden voor FNV Cabine?

Lid worden gaat snel en gemakkelijk via het digitale aanmeldingsformulier

Wat is de wachttijd voor juridische dienstverlening

Er geldt geen wachttijd voor rechtshulp. Als je echter nog maar 6 maanden lid bent en je hulp wilt bij een geschil dat verder gaat dan alleen advies, moet je wel ten minste 2 jaar lid blijven na aanvang van de rechtshulp. Je moet dan wel vooraf aan de rechtshulp een bedrag betalen ten hoogte van 2 jaar contributie. Let op: Leden hebben geen recht op rechtshulp voor zaken, die zijn ontstaan vóór de datum waarop het lidmaatschap van FNV aanvangt.

Wat zijn de verschillende soorten lidmaatschap en de kosten?

Er zijn twee soorten lidmaatschap, het normale lidmaatschap en het introductielidmaatschap. Nieuwe leden kunnen gebruik maken van het introductielidmaatschap (€25 voor de eerste vier maanden). Daarna gaat automatisch het normale lidmaatschap in (max. €16,20 per maand, voor alle functies).

Hoe kan ik FNV Cabine snel bereiken?

FNV Cabine is snel en gemakkelijk te bereiken via , onze online helpdesk. Daar werken vliegende collega's 24/7 op vrijwillige basis. Voor een heldere communicatie werken we het liefst per email. Als de situatie er om vraagt, bijvoorbeeld bij spoedgevallen of een persoonlijk conflict met KLM, dan kunnen we natuurlijk altijd telefonisch contact met je opnemen.

Wat zijn de mogelijkheden om actief kaderlid te worden bij FNV Cabine?

Wij zijn altijd blij met betrokken leden die zich willen inzetten voor FNV Cabine. Onze kaderleden zijn actief in verschillende aandachtsgebieden zoals de WRR, pensioenen, internationale contacten via ETF in Brussel, onze helpdesk, communicatie en ledenwerving, Daarnaast zijn wij vertegenwoordigd in de Ondernemingsraad en Groespcommissie 31. Mocht je interesse hebben om actief lid te worden, meldt je aan via Wij nemen dan contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Je kunt per einde van een kalendermaand opzeggen. De opzegtermijn bedraagt drie maanden. Stel je zegt op 21 januari op, dan wordt je lidmaatschap per 1 mei beëindigd. Je Opzegging kun je schriftelijk (per post) onder vermelding van je lidmaatschapnummer sturen naar:

FNV Luchtvaart
Antwoordnummer 101 (een postzegel is niet nodig)
3300 ZA Utrecht