FNV Cabine

Deze website is opgezet om de leden van FNV Cabine en andere belangstellenden een effectief communicatiemiddel te bieden. Zeker in een vak als het onze is het van belang dat we een virtuele ontmoetingsplek hebben, die overal ter wereld te bereiken is. Qua communicatie hebben we daarom gekozen voor een actuele website en nieuwsbrieven, in plaats van een magazine voor leden in hardcopy. De website is voor iedereen toegankelijk en de nieuwsbrieven zijn er voor zowel leden als niet-leden. Transparanter kunnen we niet zijn.

Hoe meer leden, des te groter ons draagvlak en onze invloed. Word daarom lid van FNV Cabine, zodat we ook jou kunnen vertegenwoordigen. Onze belangrijkste doelen kun je lezen onder de knop speerpunten op de homepage.

Meld je snel en gemakkelijk aan als lid via het online aanmeldingsformulier.

Introductieaanbieding:
de eerste vier maanden betaal je slechts 25 Euro. Daarna nooit meer dan 1% van je bruto-maandsalaris, met een maximum van €16,20 (bij automatische incasso).

Je collega's van FNV Cabine,

Peter Steinbach, Huib den Ouden, Damaris Soumokil, Dorien Visser, Annemiek van de Weg, Patrick Pit, Marijke Poortvliet, Anne van Doorn, Obet de Goede, Anne Uitgeest, Constance Hage, Evelijn in 't Veld, Lisette Giesen, Stefan Geerlings, Arnaud Otte, Terry Consenheim, Ruud Horevoorts en Kim Jong

Birte LD20180712 154 WEBBestuurder:
Birte Nelen