FNV Cabine

Deze website is opgezet om de leden van FNV Cabine en andere belangstellenden een effectief communicatiemiddel te bieden. Zeker in een vak als het onze is het van belang dat we een virtuele ontmoetingsplek hebben, die overal ter wereld te bereiken is. Qua communicatie hebben we daarom gekozen voor een actuele website en nieuwsbrieven, in plaats van een magazine voor leden in hardcopy. De website is voor iedereen toegankelijk en de nieuwsbrieven zijn er voor zowel leden als niet-leden. Transparanter kunnen we niet zijn.

Hoe meer leden, des te groter ons draagvlak en onze invloed. Word daarom lid van FNV Cabine, zodat we ook jou kunnen vertegenwoordigen. Onze belangrijkste doelen kun je lezen onder de knop speerpunten op de homepage.

Meld je snel en gemakkelijk aan als lid via het online aanmeldingsformulier.

Introductieaanbieding:
de eerste vier maanden betaal je slechts 25 Euro. Daarna nooit meer dan 1% van je bruto-maandsalaris, met een maximum van €17,25 (bij automatische incasso).

Je collega's van FNV Cabine,

Peter Steinbach, Huib den Ouden, Damaris Soumokil, Dorien Visser, Annemiek van de Weg, Patrick Pit, Ruud Horevoorts, Kim Jong, Arnaud Otte, Lotte Timmermans, Nancy Olvira, Xandra van der Velden, Anil Parsan, Ilse Berghmans, Adriana Correa, Marieke Zeijlemaker, Obet de Goede, Lars Bottema, Marijke Poortvliet, Constance Hage, Fabienne Schoesetters, Lydia Kramer, Frans Vos, Marlene Montagne, Ghannah van den Berg, Christine Nijkamp, Anne Uitgeest, Evelijn in 't Veld, Lisette Giesen en Stefan GeerlingsBirte LD20180712 154 WEBBestuurder:
Birte Nelen