Skip to main content

Ledenservice

Ons HELPDESKTEAM helpt jou op weg

365 dagen per jaar direct en persoonlijk advies voor onze leden

Alle leden van FNV Cabine kunnen terecht bij de helpdesk. Goed opgeleide vliegende collega’s zijn per mail 24/7 bereikbaar! Natuurlijk kun je als lid ook deelnemen aan onze webinars waar je LIVE al je vragen kunt stellen. Alle vragen die binnenkomen op onze helpdesk worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Team Individueel

Kom je er tijdens het re-integreren niet meer uit met je MCC of bedrijfsarts? Heb je te maken met een disciplinair traject of dreigend ontslag? Het kan rust en duidelijkheid geven wanneer Team Individueel je op een persoonlijke en adequate manier begeleidt.  Lees hier meer over deze service of neem direct contact op met de helpdesk. 

klm pensioenservice

Pensioen

Het pensioenfonds vindt het van belang dat deelnemers weten hoe hun pensioenregeling eruit ziet en welke pensioenkeuzes zij kunnen maken, zodat zij later niet voor verrassingen komen te staan. Voor alle vragen over de pensioenregeling kun je bellen met de Pensioenservice.

Zij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 op 020-4266230 en via e-mail: pensioenservice@klmcabinefonds.nl 

Ook kun je inloggen op www.klmcabinefonds.nl  waar je inzage hebt in de hoogte van jouw pensioen , hier kun je met behulp van je DigiD ook zelf wijzigingen doorvoeren.