Skip to main content

FNV Cabine

Alles over de voordelen van jouw lidmaatschap

JOUW VOORDELEN

Een goede cao regelen we voor iedereen, maar alleen onze leden beslissen daarover mee! Ook alle andere voordelen zijn exclusief voor onze leden. We hebben hier een aantal van onze producten en diensten op een rij gezet.

Persoonlijk advies over werk en inkomen

Wij beantwoorden al je vragen over je cao en je salaris. Ook voor advies over je werk of loopbaan kun je bij ons terecht: . 

Juridische hulp op het gebied van werk en inkomen én bij letselschade

Heb je problemen met je MCC, verwacht je ontslag of ben je ziek geworden door je werk? Samen met de KLM proberen we het probleem op te lossen. Soms lukt dat niet en is juridische hulp nodig. Wij helpen je daarbij.

Onafhankelijk financieel advies

Wij geven je advies bij belangrijke keuzes over geld. Bijvoorbeeld over wat je kunt doen met bijvoorbeeld je ziektekostenverzekering of pensioen. Ook kan je via FNV onafhankelijk financieel advies inwinnen (hier zijn kosten aan verbonden).

Belastingadvies

Belastingopgave is tijdrovend en ingewikkeld. Maar als lid van FNV Cabine behoort deze bezigheid tot het verleden. Onze deskundigen helpen je gratis en geven je het beste advies op meer dan 500 plaatsen in Nederland. Dus altijd bij jou in de buurt!

Kortingen met de ledenpas

Met je ledenpas krijg je exclusieve en verrassende kortingen bij bijvoorbeeld KwikFit, Greenchoice en Plutosport. Dat is mooi meegenomen! Alle kortingen zijn te vinden op www.ledenvoordeelfnv.nl.

Korting aanvullende rechtsbijstandverzekering

Als lid van FNV Cabine ontvang je gratis juridische hulp bij problemen op je werk of met je inkomen, bij letselschade en beroepsziekten. Voor andere juridische problemen heeft FNV samen met Reaal een aanvullende rechtsbijstandverzekering op maat ontwikkeld, exclusief voor FNV Leden. Lees meer over FNV Reaal.

Doorlopende reis- en annuleringsverzekering 

Als KLM'er kun je een zeer voordelige doorlopende reisverzekering en/of annuleringsverzekering afsluiten bij AON. De voorwaarden zijn identiek. Lees meer over kosten en dekking op MyKLM (even inloggen en je komt direct op de juiste pagina). 

Ja, ik ben overtuigd en word nu lid