Skip to main content

Stem nu over de concept cao-inzet 2023-2024

De inhoudelijke cao-onderhandelingen starten op 13 juni. FNV Cabine gaat aan tafel met een inzet die gebaseerd is op input van onze leden. Onze concept cao-inzet bevat punten voortkomend uit de antwoorden van leden op onze lange termijn enquête, input van leden op onze online Helpdesk en input van leden tijdens de webinars. De ledenraadpleging over de concept cao-inzet 2023-2024 staat open tot 12 juni 12:00 uur.

Cao met inhoud

FNV Cabine wil, na de vorige cao die een looptijd had van één jaar en die weinig inhoudelijke afspraken bevatte, nu een cao met een langere looptijd afspreken. Naast goede afspraken over loon, willen we ook inhoudelijke afspraken maken over modernisering. Hierbij zijn een goede verdeling van de lusten en de lasten en win-win afspraken belangrijke uitgangspunten voor FNV Cabine. Wij leggen de gehele concept cao-inzet 2023-2024 nu ter stemming voor aan onze leden.

Stemlink

Via deze stemlink kun je tot 12 juni 12:00 uur stemmen over de concept cao-inzet. De uitgebrachte stemmen worden achteraf gecontroleerd op achternaam en op lidmaatschapsnummer. Per persoon telt alleen de eerst uitgebrachte stem mee. Als de meerderheid van onze leden voor de concept cao-inzet stemt, dan wordt deze definitief onze inzet in de onderhandelingen met KLM voor de nieuwe cao.

Redactie FNV Cabine

Nog geen lid van FNV Cabine, maar wil je ook invloed? Meld je dan aan voor het introductielidmaatschap via www.fnvcabine.nl 

Democratisch, vernieuwend en eerlijk!