Skip to main content

Stem nu over het cao principeakkoord

De FNV Cabine ledenraadpleging is geopend tot aanstaande vrijdag 10 november 12:00 uur. FNV Cabine heeft na maanden onderhandelen een cao principeakkoord bereikt met KLM voor een tweejarige cao. Wij zijn positief over het totale pakket, met goede loonsverhogingen en goede inhoudelijke afspraken. We hebben een groot deel van onze cao-inzet van juni 2023 kunnen realiseren en na veel druk van FNV Cabine is ook een aanpassing van loongebouw 2014 afgesproken. Het woord is nu aan de leden!

FNV Cabine cao-pagina
De integrale tekst van het cao principeakkoord, het stemformulier, de inhoudelijke nieuwsbrief van 3 november en een handige rekentool om jouw persoonlijke cao-loonsverhogingen te berekenen staan op de:

FNV Cabine cao-pagina

 

Sluit je aan!
Kun je je vinden in de opstelling van FNV Cabine? Heb je je nog niet aangesloten en wil je wel directe invloed op jouw arbeidsvoorwaarden? Sluit je dan ook aan. FNV Cabine vertegenwoordigt nu 1 op de 3 cabinecollega’s bij KLM. Hoe meer leden, hoe sterker we staan aan de onderhandelingstafel. Wil je onze positie versterken en direct meestemmen over het cao principeakkoord? Word dan nu lid van FNV Cabine via het online registratieformulier.

Ledenraadpleging
Het stemformulier is voor iedereen toegankelijk. Na sluiting van de ledenraadpleging, worden uitsluitend de geldige stemmen van FNV-leden met het juiste lidmaatschapsnummer die vliegen bij KLM geteld. Alle stemmen zijn gelijk en alleen de eerste stem telt. De ledenraadpleging sluit 10 november 12:00 uur, zodat bij instemming van de leden de lonen per november verhoogd worden met terugwerkende kracht.

Extra cao-webinar
Morgen, woensdagavond 8 november om 19:30 uur is het laatste cao webinar met een uitgebreide toelichting op het principeakkoord. Zoals altijd zijn de webinars uitsluitend voor leden en kun je jouw vragen direct live stellen. Deelnemen kan via deze link, je bent van harte welkom!

Redactie FNV Cabine

Nog geen lid van FNV Cabine, maar wil je ook invloed? Meld je dan aan voor het introductielidmaatschap via www.fnvcabine.nl 

Democratisch, vernieuwend en eerlijk!