Skip to main content

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 10 januari

Op 10 januari organiseert FNV Cabine weer een Algemene Ledenvergadering (ALV) op de markante vakbondslocatie De Burcht in Amsterdam. We bespreken gezamenlijk de ontwikkelingen bij KLM in 2023, de successen van FNV Cabine en kijken vooruit naar wat ons de komende jaren te wachten staat. Je bent van harte welkom!

Programma
Tijdens deze ALV staat de bekrachtiging van nieuwe bestuursleden op de agenda. Ilse Berghmans en Anil Parsan hebben zich opnieuw verkiesbaar gesteld en ook Marieke Zeijlemaker wil graag de komende drie jaar het bestuur versterken. De zittingstermijn van Patrick Pit en Tim van Aerschot loopt nog door. Inhoudelijk bespreken we vakbondszaken die hebben gespeeld in het jaar 2023: denk aan het afsluiten van de nieuwe cao en zeer recent de afronding van het promotiebeleid. Natuurlijk richten we ook onze blik op de toekomst. Er zal een hoop gaan spelen, zoals de nieuwe pensioenregeling, overleg met KLM over lange termijn thema’s en medezeggenschapsverkiezingen in 2025. Er is tijdens de ALV ook alle ruimte voor leden om mee te denken over de visie en aanpak van FNV Cabine.

Aanmelden
De ALV is op 10 januari in De Burcht in Amsterdam en start om 15:00 uur. We sluiten de vergadering af met een borrel. We ontvangen graag je aanmelding via helpdesk@fnvcabine.nl en sturen dan een bevestiging inclusief routebeschrijving. Na aanmelding kunnen leden van FNV Cabine gratis parkeren.

De Burcht van Berlage
De Burcht van Berlage, doordrenkt van geschiedenis en vakbondspracht, staat als een tijdloos monument in het hart van Amsterdam. Ontworpen door de befaamde architect Hendrik Petrus Berlage in opdracht van de Algemeene Nederlandsche Diamantbewerkersbond. De Burcht is het oudste vakbondsgebouw van Nederland, met unieke architectonische details. Hendrik Petrus Berlage, eveneens de visionaire geest achter de Beurs van Berlage, heeft met zijn ontwerp uit 1899-1900 een blijvend stempel gedrukt op de Nederlandse architectuur.

 

Redactie FNV Cabine

 

Nog geen lid van FNV Cabine, maar wil je ook invloed? Meld je dan aan voor het introductielidmaatschap van 25 euro voor vier maanden via www.fnvcabine.nl

Democratisch, vernieuwend en eerlijk