Skip to main content

Nieuwe pensioenregeling KLM Cabine

Onderhandelingsakkoord over nieuwe pensioenregeling bij KLM Cabine
Dinsdag 28 mei hebben bonden en KLM de laatste hand gelegd aan een nieuwe pensioenregeling bij het pensioenfonds KLM Cabine. Alle belangrijke veranderingen hebben wij samengevoegd in een transitieplan. Zoals jullie gewend zijn bij FNV Cabine leggen wij dit aan jullie voor. Pensioen is en blijft een collectieve arbeidsvoorwaarde die is opgenomen in onze cao. Daarom vragen wij jullie om mee te doen aan de ledenraadpleging over de nieuwe pensioenregeling.

Wanneer kun je stemmen?
Tussen 12 juni en 3 juli a.s. kun je je stem uitbrengen.
Uiteraard kan dat niet zonder informatie die jou gaat helpen bij het maken van jouw keuze.
Deze informatie ontvang je volgende week. We sturen je dan de volledige tekst van het transitieplan met daarbij een samenvatting.

Extra informatie
Pensioen is een ingewikkeld thema en we kunnen ons voorstellen dat het transitieplan nog toelichting behoeft. Daarom organiseren wij op woensdag 12 en maandag 17 juni, van 11.00 tot 12.00 uur, een webinar waarin we je verder informeren over de belangrijkste afspraken uit de nieuwe pensioenregeling KLM Cabine. Er zit een team van deskundigen klaar om vragen te beantwoorden.

Meld je hier aan om deel te nemen aan de webinar van 12 juni.

Meld je hier aan om deel te nemen aan de webinar van 17 juni.

Na aanmelding ontvang je de link.

Hou je mailbox in de gaten!
Op 12 juni ontvang je een tweede nieuwsbrief met het transitieplan en alle informatie die je nodig hebt om je stem uit te brengen.