Inflight Services enquête 2006 sinds vandaag beschikbaar: Vul hem massaal in!!!

Sinds vandaag is de Inflight Services enquête 2006 beschikbaar. De enquête is niet erg uitgebreid en dekt daardoor helaas ook zeker niet alle facetten van ons vliegende bestaan. Hij geeft echter aan het einde de mogelijkheid voor persoonlijk commentaar. In een nieuwsartikel op Cabinet zegt onze nieuwe baas, Erik Varwijk, benieuwd te zijn naar onze mening en nodigt ons uit de enquête online in  te vullen. Hij belooft dat de resultaten hiervan zullen worden meegenomen bij het vaststellen van het toekomstige beleid van Inflight Services.

Wij, jullie FNV Cabinecollega’s, roepen iedereen op gehoor te geven aan deze uitnodiging van de heer Varwijk. De grote hoeveelheid emails die wij ontvangen, geven samen met de discussies die worden gevoerd op het forum, een goed beeld van de verhoogde werkdruk en hoe die door velen wordt ervaren. Maak via deze enquête dan ook massaal je onvrede met het huidige beleid en de gevolgen daarvan kenbaar. Dit is een uitgelezen kans om het management anoniem, dus onomwonden duidelijk te maken dat de grenzen van het haalbare fors overschreden zijn en dat de rek eruit is.

Het gaat goed met de KLM, maar maak de KLM maar eens duidelijk hoe het inmiddels met jou gesteld is. Schroom niet, maak van je hart geen moordkuil en zeg erover wat je denkt: Laat je stem horen, succes!

Redactie Cabin Pressure.