Skip to main content

Laat je stem horen via het PBS referendum!

25 april 2008

Alle leden van FNV Bondgenoten/Cabin Pressure hebben deze week de stukken met betrekking tot het PBS referendum op hun huisadres ontvangen. Daarmee hebben alle leden de kans zich uit te spreken over het PBS akkoord KLM/VNC. Het Dagelijks Bestuur en de kaderleden geven over dat akkoord door middel van de aanbiedingsbrief een negatief stemadvies. Naast deze stemming kunnen alle leden ook hun mening geven over het oorspronkelijke gemeenschappelijke Vakbondsvoorstel van 22 februari 2008, dat de insteek was en is van FNV Bondgenoten/Cabin Pressure in de PBS discussie.

We roepen onze leden op om volop gebruik te maken van de democratie binnen onze cabinebond. Wil jij je zo goed mogelijk oriënteren alvorens je stem uit te brengen? Lees dan de bijlagen bij de brief en kom als je enigszins kunt naar één van de inloopspreekuren die wij houden op 29 april en 6 mei 2008. Die spreekuren vinden van 13.00 tot 17.00 uur plaats in het Regus vergadercentrum in het Skyport gebouw boven het Bemanningencentrum. Ook niet leden zijn hier van harte welkom! Maak je keuze weloverwogen. Hoe meer leden er aan de stemming deelnemen, hoe krachtiger de uitslag!

Ben je lid van FNV Bondgenoten/Cabin Pressure, maar heb je geen stembiljet ontvangen? Stuur dan een mail met vermelding van je naam en lidmaatschapsnummer naar info@cabinpressure.nl  Wij zullen dan voor een snelle nazending zorgen. De stembiljetten kunnen tot 8 mei 2008 worden opgestuurd in de bijgevoegde antwoordenvelop

Redactie Cabin Pressure