Skip to main content

Nog niet te laat!

12 november 2008

Binnenkort ontvangen onze leden op het huisadres een lijst met CAO-voorstellen. Deze lijst is samengesteld naar aanleiding van hun wensen en ideeën, zoals o.a. geformuleerd tijdens de CAO-inventarisatiedag van 10 oktober jl. Ook het forum en ‘routegeluiden’ zijn een bron van informatie en inspiratie geweest. De volgende stap in de ledeninspraak is het aangeven van prioriteiten: Welke voorstellen moeten volgens de leden absoluut aan de KLM worden voorgelegd en hoeveel belang hechten zij aan de afzonderlijke wensen. Een beproefde methode die we bij de vorige CAO-onderhandelingen ook hebben toegepast. Zo heeft FNV Bondgenoten/Cabin Pressure de inspraak geregeld. Een stem voor ieder lid!

Wil jij óók van deze mogelijkheid gebruik maken, maar ben je nog geen lid? Het is nog niet te laat! Als je je vóór 1 december aanmeldt via de website, dan zorgen wij ervoor dat ook jij straks je prioriteiten nog kunt aangeven. Net als de bijna 1000 collega’s die je al in het lidmaatschap zijn voorgegaan.

Redactie Cabin Pressure

Introductielidmaatschap: €25 voor de eerste zes maanden, daarna nooit meer dan €15,40 per maand). Lees meer over de voordelen van het lidmaatschap op onze website. Als je je rechten op persoonlijke juridische bijstand wilt meenemen van een andere vakbond (normaliter wachttijd 1 jaar), dan is dat mogelijk. In dat geval, betaal je direct de gebruikelijke contributie.