Skip to main content

24 april 2012: Algemene Ledenvergadering (ALV)

27 februari 2012

2012 lijkt een bewogen jaar te worden. Er spelen op dit moment veel zaken die onze  arbeidsvoorwaarden en daarmee het welzijn en de motivatie van KLM cabinepersoneel op termijn in negatieve zin kunnen beïnvloeden. Eerder al berichtten we over het opschorten van de CAO-onderhandelingen en in het verlengde daarvan de strategische sessies “Securing our Future” die nu plaatsvinden. Daarnaast worden de gemoederen beziggehouden m.b.t. het verzoekensysteem.

Over deze zaken en nog veel meer willen we op een Algemene Ledenvergadering (ALV) met onze leden van gedachten wisselen. Zo willen we nader ingaan op onze standpunten en de plannen voor de toekomst, maar willen we ook juist horen wat jullie opvattingen zijn en de koers die we met zijn allen willen varen. Verder  is deze ALV  een mooie gelegenheid om nader kennis te maken met het Dagelijks Bestuur van FNV Bondgenoten/Cabin Pressure, de vakbondsbestuurders en de actieve leden

De datum voor de ALV is dinsdag 24 april. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar fnv.bg.cabinpressure@gmail.com  Vermeld daarin je naam en lidmaatschapsnummer. Nadere informatie over tijdstip (in ieder geval in de middag), locatie en agenda zal je te zijner tijd per mail worden gestuurd en op de website worden gepubliceerd.

We vinden het belangrijk je op de hoogte te houden en je mening te horen, dus meld je aan om mee te praten over jouw werk, jouw leven, jouw toekomst!

Redactie Cabin Pressure

Nog geen lid, maar wil je ook invloed? Meld je dan aan voor het introductielidmaatschap via de website! Lees op www.cabinpressure.nl ook meer over de voordelen van het lidmaatschap.

Open, eerlijk, daadkrachtig, democratisch en professioneel!