Skip to main content

Afvaardiging van FNV Bondgenoten/Cabin Pressure in het Pensioenfonds KLM Cabinepersoneel

25 oktober 2012

De vertegenwoordigers van de deelnemers in het bestuur van de Blue Sky Group worden gekozen door de leden van de KLM Ondernemingsraad die het cabinepersoneel vertegenwoordigen op basis van kandidaatstelling door de vakbonden die betrokken zijn bij het cabineoverleg. Dit zijn FNV Bondgenoten/Cabin Pressure, VNC en UNC. De UNC heeft de BSG aangegeven niet over te gaan tot het stellen van kandidaten.

Afgevaardigde kandidaten

In de autonome Ondernemingsraadsvergadering van 9 oktober 2012 is besloten om Stefan Geerlings en Kees Porskamp namens FNV Bondgenoten/Cabin Pressure af te vaardigen voor het bestuur van de Stichting Pensioenfonds KLM Cabinepersoneel voor de zittingstermijn van 1 januari 2013 tot en met 31 december 2016.

Uitdagingen

Er staan ons de komende jaren in pensioenland veel uitdagingen te wachten (aanpassing AOW en hernieuwde pensioencontracten) waarin Stefan en Kees een belangrijke rol zullen spelen. Zij zullen er vanuit hun bestuurlijke verantwoordelijkheid op toezien dat besluiten voldoen aan de principes van financierbaarheid, rechtmatigheid en uitvoerbaarheid. Wij wensen hen daarbij veel succes!

Redactie Cabin Pressure